Redline Magazine
Magazine     Gallery     FAQ     Search     Memberlist     Usergroups     Profile     Log in to check your private messages     Log in    Register

Parduodama Yamaha YZF R1 (case closed)
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Skelbimai Perka/Parduoda
View previous topic :: View next topic  
Author Message
CouPe_QuaTTro
Veteranas
Veteranas

PostPosted: 2005 07 10 10:59    Post subject: Reply with quote

Na as zadu pirkt kazka litrinio, bet tik kitais metais... Smile Seip mastau pasirinkti kazka is siu variantu: Ducati 996, YFZ R1 ar GSXR 1100. Bet gal ir daugiau kokiu modeliu gali lygintis su siais trimis Question Na nzn.. YFZ tu turbut neturi objektyvios nuomones apie kitu gamintoju tuos modelius. Ir seip kuris variantas taip grubiai mastant butu geriausias is tu mano isvardintu.. d'oh!
Back to top
View user's profile Send private message
Ads
g
Dalyvis
Dalyvis

PostPosted: 2005 07 10 11:13    Post subject: Reply with quote

CouPe_QuaTTro wrote:
Ir seip kuris variantas taip grubiai mastant butu geriausias is tu mano isvardintu.. d'oh!

Trumpai: geriausiai valdomas Honda cbr 600rr (2003 m.), geriausias performance - Suzuki. Aš asmeniškai imčiau arbą Hondą arba Suzuki gsxr 600-750-1000 (nuo 2001 iki 2003 m.) Taigi iš tavo išvardintų Suza gsxr (tik) 1000 manau būtų optimaliausias variantas.
Back to top
YZF
Super dalyvis
Super dalyvis

PostPosted: 2005 07 10 13:40    Post subject: Reply with quote

Kodel as negaliu tureti objektyvios nuomones? Smile Esu bandes ne viena motocikla ir atsiliepimu ivairiu taip pat girdejau.

Siaip Suzuki gsxr1000 o ne 1100 tu metu buvo.

Ar tu turi praktikos vazinejimo? Jei nelabai, tai nuo gsxr1000 geriau nepradeti, tas motas yra astrus ir suvaldyti ji nera taip lengva.Ducati 996 valdosi labai gerai bet ten tik du cilindrai ir traukos visai nerasta, taciau isvaizda gera.YZF R1 irgi panasiai kaip Suzuki turi daug jegos ir reikia ja moketi suvaldyti, tik gal kiek nuolaidesnis yra ir stabilesnis posukiuose.

cbr600rr siaip yra gaidys, visai nivalyt kaip 600cc o posukiuose nestebuklai toli grazu.Turi tik gerus stabdzius ir gera sedesena,atrodo neblogai. Jeigu jau 600cc tai R6 ir valdosi ir traukia visa galva geriau negu cbr600rr.Kawasaki zx636r irgi viena is rimtesniu 600cc klases. Tau patarciau nuo butent 0.6 litro pradeti Smile Nebent jau turi patirties, tada tu metu (2001-2003) geriausi butu Yamaha YZF R1 arba Honda CBR954.Paskaityk review uzsienyje, ju pilna, ten butent sitie modeliai buvo auksciausiose pozicijose tais metais.

Jeigu ieskai 1998-2000 metu kuris litras geriausias, tai vienareiksmiskai R1.Kai jis 1998metais pasirode tai visa konkurencija buvo nusluota nuo zemes pavirsiaus.Bet 98 metu modelis jau kiek senokas (nors ir pigesnis bus zinoma).

CouPe_QuaTTro
Veteranas
Veteranas

PostPosted: 2005 07 10 14:22    Post subject: Reply with quote

Na as jau nuo 8 metu kaime pradejau varinet su visokiom motopirdom, paskui perejau prie yzu, jawu ir t.t Very Happy Taigi staza manau nebloga turiu Smile Pavasari buvau nusipirkes gsxr 750, tai nzn nesunku buvo man ji suvaldyt, per kelias dienas pripratau. Bet atradau kad buvo dauztas, nes lekiant apie 230 pradedavo labai vaira kratyt ir viena kart vos suvaldziau Mad tai pardaviau as ji... Tai galvoju kad ir su litriniu susitvarkyt tureciau, bet jau neapsimoka man siemet pirkt, darbu kruvos ir nebus kada lakstyt.
Back to top
YZF
Super dalyvis
Super dalyvis

PostPosted: 2005 07 10 14:45    Post subject: Reply with quote

CouPe_QuaTTro wrote:
Na as jau nuo 8 metu kaime pradejau varinet su visokiom motopirdom, paskui perejau prie yzu, jawu ir t.t Very Happy Taigi staza manau nebloga turiu Smile Pavasari buvau nusipirkes gsxr 750, tai nzn nesunku buvo man ji suvaldyt, per kelias dienas pripratau. Bet atradau kad buvo dauztas, nes lekiant apie 230 pradedavo labai vaira kratyt ir viena kart vos suvaldziau Mad tai pardaviau as ji... Tai galvoju kad ir su litriniu susitvarkyt tureciau, bet jau neapsimoka man siemet pirkt, darbu kruvos ir nebus kada lakstyt.

Jeigu jau brytva turejai kazkokia tada jau apshilimas padarytas Smile Kita vertus as jau minejau kad kai kurie pirma karta seda ant litro nu ir nera pasaulio pabaiga...atsargiai po truputi irgi apsitrina ir jokiu problemu.

marno
Atkaklus dalyvis
Atkaklus dalyvis

PostPosted: 2005 07 10 19:25    Post subject: Reply with quote

YZF wrote:
CouPe_QuaTTro wrote:

Jeigu jau brytva turejai kazkokia tada jau apshilimas padarytas Smile Kita vertus as jau minejau kad kai kurie pirma karta seda ant litro nu ir nera pasaulio pabaiga...atsargiai po truputi irgi apsitrina ir jokiu problemu.

Na as irgi kazkaip manau kad man reiketu pradeti nuo r6 laksciau cia su motoroleriu, bet motoroleris tai lygus nulis manau, geriau jau nuo r6 kokiu 00-02 poto lipsim ant r1
Back to top
YZF
Super dalyvis
Super dalyvis

PostPosted: 2005 07 18 11:32    Post subject: Reply with quote

Parduota.
marno
Atkaklus dalyvis
Atkaklus dalyvis

PostPosted: 2005 07 18 12:14    Post subject: Reply with quote

YZF wrote:
Parduota.

Kokie planai ateiciai?
Back to top
YZF
Super dalyvis
Super dalyvis

PostPosted: 2005 07 18 13:48    Post subject: Reply with quote

marno wrote:
YZF wrote:
Parduota.

Kokie planai ateiciai?

Palaukim 2006 metu modeliu, ir bus matyti kas ir kaip Smile

marno
Atkaklus dalyvis
Atkaklus dalyvis

PostPosted: 2005 07 18 17:37    Post subject: Reply with quote

YZF wrote:
marno wrote:
YZF wrote:
Parduota.

Kokie planai ateiciai?

\
Nei prognoziu nieko?
Back to top
YZF
Super dalyvis
Super dalyvis

PostPosted: 2005 07 18 18:12    Post subject: Reply with quote

marno wrote:
YZF wrote:
marno wrote:
YZF wrote:
Parduota.

Kokie planai ateiciai?

\
Nei prognoziu nieko?

Jei atvirai - pats net nzn Smile Yamaha Kawasaki ir turbut Honda zada stiprius pakeitimus 2006 modeliams. Rugsejo pradzioje kaip visada suzinosim kitu metu naujienas is Intermoto parodos, taigi bus aisku kas yra rinkoje (tiek is nauju tiek is metu senumo modeliu) na ir tada bus aiskesne kryptis, kuris labiau vertas kuris ne Smile

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Skelbimai Perka/Parduoda All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Board started: 2002-12-09 17:11. Powered by phpBB © 2001 - 2006 phpBB Group
SQL Queries: 15  Generation Time: 0.61958 Seconds

2002 - 2006 (c) Copyright redline.lt - high performance community in Lithuania www.redline.lt :: info@redline.lt